Bloodscorn Webdesign - Mål och syfte

Mitt mål är att göra bra sidor åt så många nöjda kunder som möjligt.

Syftet med Bloodscorn Webdesign är att tillhandahålla ett billigt alternativ till de stora designjättarna. Jag erbjuder mina tjänster till de som inte har råd att anlita ett stort och oftast dyrt designföretag eller en dyr reklamfirma.

Min primära kundkrets ligger hos musiker men jag gör naturligtvis sidor åt alla som vill ha. Jag gör mina sajter från grunden men jag hjälper dig gärna med din sida om det känns som om du har fastnat, skicka ett e-brev så får vi se om jag kan göra något för dig.


Personen bakom Bloodscorn Webdesign

Bloodscorn Webdesign består av mig, Varg Stening.
Jag är född samma år som Scott Gorham kom med i Thin Lizzy och ABBA vann schlagerfestivalen med Waterloo, ett lysande år helt enkelt.

Än så länge är webdesign bara en hobby men jag hoppas kunna leva på det en vacker dag. Hittills har jag arbetat ensam men det finns inget som hindrar ett samarbete om det skulle finnas intresse för dylikt.

Jag använder Dreamweaver [4 & MX] och Arachnophilia [3,9] till kodning och Photoshop [CS] till grafisk framställning. Ett annat litet men mycket effektivt verktyg är Hexcolor som ger mig exakta hexadecimala färgkoder.

Att jag använder dessa program beror inte på att de är de bästa, det beror helt enkelt på att det är dessa program jag har använt hela tiden och det är dem jag trivs bäst med.

Jag arbetar i mitt hem i Norrköping där jag bor med min familj bestående av sambo, barn och katt.


Historien om Bloodscorn Webdesign

Bloodscorn Webdesign har funnits sedan anno 1997.
I början hette det 'Netheim Designs'. År 2001 bytte jag namn till Bloodscorn Webdesign eftersom 'Netheim Designs' redan var upptaget.

- Vad betyder Bloodscorn (Blodshån), vad menar du med det namnet?
Nja, det finns faktiskt ingen egentlig mening med namnet som sådant. Jag letade efter ett nytt namn men som vanligt så är ju alla namn upptagna. Ett av mina favoritband är '16 Horsepower' och när jag letade lediga domäner så tänkte jag på dem. Resultatet blev en sammansättning av några av deras textrader, mer spännande blev det tyvärr inte.